Monday, September 5, 2016

Четки за грим от Aliexpress РЕВЮ

Здравейте,

Днес съм ви приготвила едно ревю, което мисля ще е интересно на много от вас :)
Ако поръчвате редовно от сайта Aliexpress, то навярно вече имате опит с козметичните продукти и аксесоари, които се предлагат там.
Но за тези от вас,които винаги са искали да си поръчат четки за грим, но никога не са се осмелявали - то това ревю е за вас и искрено се надявам да ви бъде полезно.

Днес ще разгледаме един вид от немалкото четки, които съм си поръчвала от там, а именно комплекта от 10 четки Civi Cosmetics.

Комплектът включва пет четки тип кабуки за лице и пет четки тип мини кабуки, които могат да се използват, както за лицето, така и за очен грим. Четките бяха изключително добре опаковани и нито една от тях няма никакви поражения. Както се вижда от снимката всяка четка е опакована отделно в мъничко пликче, а целия комплект беше сложен в удобното несесерче с връзки,което може да използвате когато пътувате или просто, за да ги съхранявате дори у дома. 

Нека първо разгледаме четките за лице.



Ще започна от ляво надясно:

Първата четка е плоска кабуки четка имитация на F80 на Sigma. Тя е изключително удобна и подходяща за нанасяне на течен фон дьо тен, като го прелива лесно и бързо до съвършенство.

Втората четка е заоблена кабуки четка имитация на F82 на Sigma. Тази четка е предназначена за нанасяне на продукти на минерална основа(пудра, минерален фон дьо тен, руж). Аз лично я използвам за нанасяне на течен фон дьо тен и върши отлична работа.

Третата четка е скосена плоска кабуки четка имитация на F88 на Sigma. Тя е подходяща за нанасяне на фон дьо тен по плоските места на лицето. Аз нанасям фон дьо тена си с нея по цялото лице. Обичам да имам повече от една четка за фон дьо тен, за да не се налага да ги мия толкова често. Отново изключително добра четка.


Четвъртата четка е заострена кабуки четка имитация на F86 на Sigma. Тази четка е за нанасяне и преливане на кремообразни продукти. С нея можете да нанасяте коректор под очите, както и да контурирате цялото лице, но с кремообразни продукти.

Петата четка е скосена кабуки четка имитация на F84 на Sigma. Четката е предназначена за преливане на кремообразен руж и бронзант.

А ето и другата партида четки:



Тези четки отново са имитация на четките на Sigma. Можете да ги използвате за нанасяне и безупречно преливане на коректор под очите, за нанасяне на хайлайтър, за контуриране на носа, втората четка е страхотна за преливане на сенки в сгъвката на окото, а четвъртата за нанасяне на тъмни сенки във външния ъгъл на окото, както и за нанасяне на тъмни сенки в основата на миглите вместо очна линия. Като цяло тези четки са изключително многофункционални.

Всички четки от комплекта са от синтетични косми, могат да се почистват със сапун/шампоан и вода, както и със специални продукти за почистване на четки. Предлагат се в няколко разновидности според цвета на дръжките им - има ги в розово, жълто, небесно синьо, черно и т.н.
Цената им варира според това дали в дадения момент са на промоция или не, но има толкова много продавачи, които ги предлагат, че със сигурност можете да ги намерите намалени във всеки един момент. А най-хубавото е, че ако поръчате през мобилно устройство(телефон, таблет) чрез мобилното приложение на Aliexpress получавате допълнителна отстъпка. 

Към момента можете да ги закупите на цена от $7.91 ТУК, което според днешния курс на БНБ са 13.82 лв. Дааа, наистина са толкова евтини. С 20 лева по-евтини, отколкото в българските facebook страници, където се предлагат на цени достигащи 36 лв. 

Доставката е безплатна. Ако не получите продукта или ако го получите, но нещо с него не е наред винаги можете да поискате парите си обратно. Досега не съм имала никакъв проблем в това отношение. Вие сами преценете откъде да закупите. Аз избирам да плащам РЕАЛНАТА ЦЕНА на продуктите!!!

No comments:

Post a Comment