Wednesday, September 7, 2016

Ревю на PR пратка от Parfimo.bg

Здравейте,

Ред е на ревю на една PR пратка изпратена ми от сайта Parfimo.bg, където освен богато разнообразие на маркова декоративна и бяла козметика, можете да намерите и ОРИГИНАЛНИ ПАРФЮМИ .

Избрах си два продукта - спрей за почистване на четки за грим и лак за нокти.

Нека започнем със спрея на марката Sefiros.


Той е в много удобна и изчистена пластмасова бутилка със спрей-помпа. Но може би дотук свършват хубавите му качества. Когато направих тест да почистя замърсена четка за грим, просто не се получи. Няколко пъти пръсках обилно върху парче домакинска хартия и разтърквах четката с кръгообразни движения, но резултатът беше минимален. В крайна сметка четката си остана мръсна. За съжаление това не е всичко. Мирисът на спрея за мен е непоносим. Мирише изключително силно на някаква странна комбинация от спирт и лак за коса. Толкова е силна и задушлива, че чак ме давеше. 
Възлагах големи надежди на този спрей,но за съжаление няма да мога да го използвам.
Ако все пак сте любопитни и искате да го пробвате, можете да го намерите ТУК

Количество: 100 мл.
Цена: 17,90 лв.


Точно противоположни впечатления остави у мен лака за нокти на Astor Fashion Studio. 


Той е в много сладък бонбонено розов цвят. Четката е удобна и лака се нанася бързо и лесно. Нужно е да нанесете два пласта, защото само с един покритието не е достатъчно плътно. С добра база и добър топ лак, този лак може да издържи до 10-12 дни. Определено бих ви го препоръчала. Моят цвят е 281 TEKE SUNSET, но към момента количствата от него са изчерпани на сайта. Можете, обаче, да разгледате останалите 16 цвята ТУК, сред които съм сигурна, че ще намерите такива, които да хванат окото ви.

Количество: 6 мл.
Цена: от 0,90 до 5,10 лв.


Поръчах си още два продукта със същата доставка, но за тях ще има отделни ревюта. На снимката отдолу можете да видите всички продукти заедно.



При всички положения благодаря на Parfimo.bg за възможността да тествам предлагани от тях маркови продукти. Досега винаги са били коректни и точни.

Можете да гледате видеото с разопаковане на пратката отдолу:)

No comments:

Post a Comment