Sunday, September 4, 2016

REVLON uniq ONE спрей-маска за коса РЕВЮ

 Здравейте,

Ето го и поредното ревю. Днес ще разгледаме един меко казано НЕВЕРОЯТЕН продукт. Това е спрей-маската без отмиване uniq ONE на REVLON. Аз получих моята като подарък от роднини от Испания, но не се тревожете - има я и в България. :)

Откакто започнах да използвам тази маска под формата на спрей съм буквално пристрастена към нея. Аз имам разновидността,която ухае божествено на КОКОС, но има и още една разновидност, която не съм сигурна как точно ухае, но предполагам, че е нещо много приятно.
Консистенцията на маската е гъста, но се пръска изключително лесно и с 4-5 напръсквания обхващам цялата си коса докато е още влажна, след което разнасям хубаво с пръсти, сресвам и оставям косата си да изсъхне или я изсушавам със сешоар.

От марката обещават 10 ползи от маската:

1. Възстановява сухата и увредена коса
2. Придава блясък и оформя къдриците
3. Термозащита
4. Прави косата копринено мека и гладка
5. Защитава цвета на боядисаната коса и предпазва от слънцето с UVA и UVB филтри
6. Улеснява разресването и изправянето с преса
7. Улеснява разплитането
8. Запазва прическата за по-дълго време
9. Предотвратява накъсване на краищата на косата
10. Придава обем

Моят личен опит показва следното: 
Продуктът определено възстановява сухата коса и я прави по-мека и жизнена,придава блясък, на 100% улеснява разресванетои изправянето с преса, предотвратява заплитането и придава лек обем. Да не говорим за пленителния аромат на кокос, с който обгръща косата ви и който се усеща часове наред.
За мен тези ползи от продукта са напълно достатъчни, за да го обожавам и да не спирам да ползвам след всяко миене на косата. Той е от професионалната линия на REVLON и смея да твърдя, че е изключително качествен и полезен продукт за всеки, който има нужда от подхранване,предпазване и разплитане на косата.



Състав: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CYCLOPENTASILOXANE, PANTHENOL, ISOPROPYL ALCOHOL, QUATERNIUM-80, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SILK AMINO ACIDS, SODIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOLMETHANE, PARFUM, BENSYL SALICYLATE, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN

Количество: 150 мл. (изключително икономичен продукт)

Цена: 24 лв.

Къде да купя: онлайн в сайта на www.parfimo.bg


А вие ползвате ли продукти за коса на REVLON? Доволни ли сте от тях?

No comments:

Post a Comment