Wednesday, April 27, 2016

Pinks Beauty Box м. април 2016

Априлската кутия PINKS BEAUTY BOX е под надслов "НОВА ЕНЕРГИЯ". 


Предлагам ви да разгледаме какво се крие в нея този месец:




1. Започвам с "перлата" на кутията, а именно разкритият продукт - спирала за мигли Clinique High Impact Mascara в размер от 3,5 мл. Оригинален размер: 7 мл - 46 лв. Имайки предвид това,то значи размерът,който ние сме получили би струвал 23 лв.,а самата кутия струва 15 лв. Следователно само цената на този продукт, макар и в непълен размер, надвишава цената на кутията.


Четката не е пластмасова (Слава Богу) и много добре разресва и разпределя косъмчетата, като придава страхотен обем и дължина.

2. Единственият пълноразмерен продукт - универсален подхранващ крем Leocrema 50 мл - 2,10 лв.
Едва ли някои поръчал кутията ще подскача и ще пищи от радост при вида на това кремче. Но пък никога не е излишно да имаш подхранващ, хидратиращ и омекотяващ крем в удобна опаковка, която можеш да вземеш навсякъде с теб.


3. Мостра на слънцезащитен крем за лице на A-Derma с фактор 50+ от 5 мл. Пълен размер: 40 мл. - 28,91 лв. 
Не се оплаквам, че са сложили такъв тип кремче, тъй като лятото наближава и винаги има нужда от слънцезащита,но ми е странно защо в две поредни кутии има един и същ тип продукт. В кутията за март имаше същият тип крем в същия размер, но на марката Avene.

4. Още една мостра на A-Derma. Странното е, че на картончето пише "мицеларно мляко", а всъщност мострата е на мицеларна вода 20 мл. Пълен размер: 200 мл. - 24,60 лв. Има лек,приятен аромат.


5. Три мостри на крем за лице BIOTEN SKINNERGY refresh it! с фактор 15. Мострите са по 2 мл. Оригинален размер: 50 мл. - 6,20 лв.


6. Мостра на дермо-протективен шампоан Ducray Extra_Doux 10 мл. Оригинален размер: 200 мл. - 13,90 лв. Подходящ е за ежедневна употреба, щади косата и скалпа.



7. Това е вторият продукт от кутията, който ме очарова заедно със спиралата и това е мостра на сапун English Soap Company 20 гр. Оригинален размер: 3x20 гр. - 6,50лв. Това малко на пръв поглед сапунче ухае толкова силно и вълшебно, че цялата кутия ухаеше на него. Това са луксозни сапуни създадени в Англия от експерти-парфюмеристи.




На пръв поглед кутията изглежда леко празна, но ако се замислим продуктите са на качествени марки. Но пък от друга страна мостри на кремове и шампоани можеш да получиш в по-големите аптеки при закупуване на някаква козметика, макар че в България обикновено тези мостри се разпределят между персонала, а не се раздават на гражданите. 
Не мога да кажа, че съм очарована от кутията, но и не мога да кажа,че съм разочарована. Вие какво мислите???

No comments:

Post a Comment