Sunday, July 31, 2016

Pinks Beauty Box май 2016 г.

Здравейте :)

Макар и с известно закъснение ( за което искрено се извинявам) ще ви покажа какво имаше в моята Pinks кутия за месец май 2016 година, която е под надслов BEST SELLERS VOL.2

Нека да започваме:


Това е съдържанието на кутията. За мен това е една чудесно аранжирана кутия - пълна, продуктите са качествени и всичките са или пълноразмерни,или в прилични травъл размери.

1. Масло за тяло на FARMONA в оригинален размер от 225 мл. - 11 лв.




На мен се е паднал варианта с червена боровинка и лимон. Кадифена текстура с апетитно ухание на коктейл Cosmopolitan, глези сетивата и тялото. Богатата формула от червена боровинка и пантенол подхранват и омекотяват кожата в дълбочина. Глицеринът успокоява и подобрява нейната здравина и еластичност. Производител: Фармона, Полша.

2. Душ-крем Cottage - оригинален размер 250 мл. - 5,90 лв.



Моят вариант е с аромат на морски цветя за лятото. Това са новите душ-кремове на марката с нежна млечна основа. Формулата е с кремообразна текстура, обогатена с мляко за деликатно почистване и омекотяване на кожата. Без парабени. Единственото неприятно нещо е, че в състава си съдържа SLS - Sodium Laureth Sulfate, както и Sodium Chloride. 

3. Спрей с термална вода на Avene - оригинален размер 50 мл. - 8,20 лв.



Тази термална вода се е падала и в предни кутии. Като цяло е хубава за освежаване и хидратиране на кожата на лицето, особено през лятото. Но не е продукт, без който не бих могла да живея. Подходяща е за всякакъв тип кожа, включително и бебешка. Не води до кожни раздразнения.

4. Спирала за чувствителни очи 3 мл. (оригинален размер-7 мл. - 35,90 лв.)


В кутията са ни зарадвали с още един продукт на Avene,  а именно мини размер от спиралата им за чувствителни очи. Радвам се, че ще мога да я изпробвам, но не бих могла да си позволя да си я купувам редовно, дори и много да ми хареса. Все пак в дрогериите има невероятен избор от чудесни спирали на приемливи цени. Но ако наистина сте от хората,чиито очи не могат да понесат никаква друга спирала - то тази е страхотна възможност за вас.

5. Подхранващ шампоан за много суха коса 50 мл. на Phytoelixir ( оригинален размер 200 мл. - 35 лв.)



Отдавна си мечтая да изпробвам продукти на марката PHYTO и ето че сега ми се отдава тази възможност. 
Това е един деликатен шампоан, специално формулиран за нуждите на много сухата коса, който нежно почиства, интензивно подхранва, възстановява основните липиди и дълготрайно ревитализира. Формула богата на масло от макадамия, восък от нарцис и екстракт от сапонария. НО НАЙ-ПРЕКРАСНОТО НЕЩО Е, ЧЕ НЕ СЪДЪРЖА СУЛФАТИ, СИЛИКОН И ПАРАБЕНИ !!!

Аз съм напълно удовлетворена от моята Pinks кутия за месец май. А вие абонирани ли сте за тази кутия? 

No comments:

Post a Comment