Sunday, April 17, 2016

Makeup REVOLUTION Ultra Blush Palette Ревю

От PARFIMO.BG отново бяха така любезни да се свържат с мен, за да ме поканят да участвам в блогърската им програма. Аз, разбира се, приех с удоволствие и този път си избрах да тествам палитрата с бронзанти на английската марка REVOLUTION.

Винаги съм била доволна от обслужването и точността на служителите на PARFIMO.BG Ако някой от вас не е запознат, то това е онлайн сайт,в който се предлагат МАРКОВИ ПАРФЮМИ и козметика.

Палитрата е в луксозна картонена опаковка, самата тя е черна, лъскава със златисти букви, а на капака има голямо и изключително удобно огледало.








Състав: Mica, Talc, Dimethicone, Magnesium Stearate, Kaolin, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, (+/-): Cl 77491, Cl 77492, Cl 77 499, Cl 15850, Cl 16035

Количество: 13 гр.

А сега ви предлагам кратък обзор на цветовете един по един:



Горен ред от ляво надясно:

Първият цвят е много блед и спокойно може да се използва като пудра за фиксиране на грима. В него, обаче,се съдържат малки блестящи частици,които макар и трудно, но се забелязват.

Вторият цвят е подходящ за затопляне тена на лицето на хора с розов подтон на кожата. В него също има леки блестящи частици.

Третият цвят може да се използва като хайлайтър. Това е много добре пигментиран златист, блестящ цвят.

Четвъртият цвят е подобен на третия, но по-тъмно-златист, блестящ и подходящ за руж/хайлайтър.

Долен ред от ляво надясно:

Първият цвят е подходящ за затопляне тена на лицето на хора със светла кожа и жълт подтон.

Втория и третият цвят са подходящи за придаване на "загар" на лицето, на местата, на които обикновено изгаряме от слънцето.

Последният цвят е бледо-розово-бял хайлайтър, който ще е подходящ,ако не сте затоплили прекалено много тена на кожата, защото все пак той е в цвят,който е в студената гама.

Като цяло палитрата е добра и я препоръчвам на хора, които искат да експериментират с бронзирането и търсят бюджетен продукт за тази цел. Смятам, че няма да останете разочаровани, тъй като тук ще намерите цели 8 цвята измежду които със сигурност ще намерите подходящ(и) за вас.

А вие използвате ли продукти на Makeup Revolution? Кои са любимите ви техни продукти?


No comments:

Post a Comment