Saturday, October 17, 2015

Ревю на продукти на #Essence и #Catrice

Здравейте,
Дойде ред и на блога посветен на всички продукти, които получих от #DodisInternational за тест и оценка. Продуктите са на две от добре познатите и любими на много момичета дрогерийни марки, а именно #Essence и #Catrice. Пристигнаха за 1 ден,което беше изумително и бяха много добре опаковани.
А ето ги и самите тях:


Получих общо 9 продукта - 6 на марката #Essence и 3 на марката #Catrice събрани в супер удобен прозрачен несесер, който ще използвам и занапред, тъй като в него всичко се вижда и лесно мога да си намирам нещата. 
А сега накратко за всеки един продукт:

1. 





Палитрата сенки за очи 02 all about NUDES на #Essence - любов от пръв поглед. От известно време насам я заглеждах в магазин #Lilly и се чудех дали да си я купя, затова като я видях в несесера и сърцето ми заби лудо от щастие :))) Каква пигментация, какви цветове!!! Палитрата е разкошна!!! Цветовете са с прекрасна мека консистенция, не се ронят, не са прашливи. Аз използвам основа за сенки на #MAC - #Painterly paint pot и с нея сенките не помръдват цял ден! Горещо ви ги препоръчвам. А ако нямате възможност да си закупите по-скъпа основа за сенки, то основата на #Essence I love stage ще ви свърши отлична работа.Тя изглежда така:


2. 

Руж на #Essence - 20 berry me up!
Първоначално си мислех,че този цвят няма да ми отива, тъй като досега съм ползвала все прасковени ружове, но този цвят се оказа изключително универсален и мисля, че би стоял добре на почти всекиго. Издържа цял ден и придава един много приятен здрав вид на кожата на лицето. Има матов завършек. Имам отделно ревю в блога за него. Можете да го намерите тук.

3. 

Спирала за мигли на #Essence - I love extreme volume mascara waterproof. Това, което най-много ми харесва в тази спирала е четката, защото не е силиконова и много добре обгръща всяка мигла с цвят и придава обем. Спирала е водоустойчива.

4.




Две червила с блясък на #Essence - телесния цвят е 04 Hidden Secret, а малиновият 07 Sparkling Miracle. Червилата са с кремообразна текстура и хидратират устните. Цветовете им не са наситени, но такава е самата им идея- да придадат на устните лек цвят + блясък.

5. 


Разкошен цвят лак на #Essence - 48 my love diary. Обожавам този цвят. Лакът е от гел серията и има изключителен блясък.

А сега да разгледаме и продуктите на #Catrice


1. 

Сенки за очи номер 940 Popeye`s Daily Dose - приятен матов зелен цвят. Сенките са с много добра пигментация,както се вижда и от снимката.

2. 


Течно червило Snine Appeal в цвят 050 What-A-Melon. За съжаление ми се е паднал цвят, който не ми отива. Аз използвам само #nude цветове. Но за тези от вас, които обичат по-ярки цветове това течно червило определено ще ви хареса.

3. 

Лак за нокти в цвят 94 It`s a Very Berry Bash. Това е един доста смел и ярък цвят. Лакът има хубав блясък, а четката е голяма и удобна за използване. За съжаление, обаче, 3 часа след като лакът ми беше изсъхнал трябваше да си обуя клин, след което лакът се беше размазал на места и повърхността му вече не беше така гладка и изящна. 



Е, момичета това е засега. Надявам се, че ви е било интересно и полезно. Още веднъж искам да благодаря на #DodisInternational за предоставената възможност! 

No comments:

Post a Comment