Friday, October 2, 2015

Essence matt touch blush 20 berry me up!

Здравейте момичета,

Време е за бързо ревю. В центъра на вниманието е ружът на #Essence - matt touch blush в цвят 20 berry me up!
Ако следите страницата ми във #facebook https://www.facebook.com/MakeupLove4ever-705657616153298/timeline/ или видео канала ми в #youtube на адрес https://www.youtube.com/channel/UCm4ErchPsY1dSwmHJ28rR1A , то значи вече знаете, че бях една от щастливките избрани от #DODIS #International, които ни изпратиха продукти на марките #Essence и #Catrice за тестване.

Този приказен руж бе един от продуктите:



Вече 2 дни го ползвам и много го харесвам.
Първоначално бях скептично настроена към самия цвят,защото обикновено нося прасковени ружове, но цветът не се оказа прекалено наситен и всъщност много се харесвам с него. Ружът е матов. Единственият проблем, който аз забелязах е, че е необходимо да разтъркате четката си за руж доста добре в него,за да поеме от продукта и е нужно да повторите няколко пъти, за да си личи продукта върху лицето. Но това не е проблем за мен. Ружът издържа дълго време и не избледнява. Количеството му е 5 гр., а цената: 5,49 лв. Ето го и него отблизо:






Аз лично харесвам този руж и бих ви го препоръчала. За тази цена определено си заслужава да го пробвате.Можете да го намерите в магазини #lilly,#DM, на сайта http://www.essence.eu/bg/produkti/lice/ruzh/e/product/matt-touch-blush-20/ или на други места,където предлагат продуктите на #Essence. 

Оставете коментар, ако вече сте го пробвали? :)

No comments:

Post a Comment