Thursday, July 30, 2015

Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette

Здравейте любители на грима и козметиката!
Продължавам с поредицата публикации посветени на трите продукта, които ми бяха любезно предоставени от сайта www.parfimo.bg за тест и оценка.
Днес ще ви занимая с палитрата сенки на #Catrice - Absolute Nude Eyeshadow Palette. 





Ако досега не сте посещавали сайтa на www.parfimo.bg,направете го, защото там можете да намерите най-невероятните маркови парфюми, както и множество козметични продукти на изключително достъпни цени. Всеки ден те предлагат продукти на промоционални цени и това ви дава уникалната възможност да закупите например някой световноизвестен парфюм, за който винаги сте мечтали, но не сте можели да си го позволите. Е, ако проверявайте сайта им редовно или харесате страницата им във фейсбук на адрес https://www.facebook.com/parfimo.bg?fref=ts , то бъдете сигурни, че ще намерите това което търсите и то на разумни цени!!!

А сега по-подробно за сенките:
Първият цвят от ляво на дясно е кремав, страхотен за върху целия клепач и за хайлайт под веждите. На снимката изглежда почти като бял, но ви уверявам, че не е бял, а уникален кремав цвят с жълт подтон. Вторият цвят е изключително нежно розово, който също е подходящ за върху целия клепач, ако сте решили да си направите грим в бледо розовата гама + нещо по-тъмно във външния ъгъл на клепача. Третият цвят е нещо доста неопределено. По-наситено розов е от предния с леки златисти подтонове,като също е много нежен. Аз лично го използвам за преливане на цветовете в сгъвката на клепача и върши чудесна работа за това.Четвъртият цвят е бледо златист и се съчетава по прекрасен начин с петия и шестия цвят за постигането на изцяло неутрален грим в топли телесни тонове. Петият цвят е разкошен светло-кафяв цвят, който е подходящ за външния ъгъл на клепача и за преливане на цветове в сгъвката. А шестият цвят е наситено тъмно кафяво, което аз лично ползвам за външния ъгъл на клепача и за под долните мигли, за да си опуша черния молив.





Снимала съм цветовете с основа за сенки върху ръката ми,защото смятам, че е напълно безсмислено да ги снимам без основа за сенки, тъй като в днешно време сред толкова много информация, която ни залива отвсякъде едва ли вече има уважаваща себе си дама, която да не знае,че сенки се нанасят само с база за сенки, иначе е безпредметно. За мен сенките са чудесни, напълно достатъчно пигментирани като за drug store марка, т. е. непрофесионални и достъпни за широката аудитория. Като им подложите една качествена основа за сенки отдолу и не помръдват цял ден. Днес ги тествах за пореден път и то в 38-градусова жега. Използвах базата на #MAC #PaintPot #Painterly, която е най-любимата ми база за очи. 




За суочовете върху ръката ми използвах #NYX #JumboPencil цвят #Milk и излязоха също толкова пигментирани.
Всички цветове в палитрата са перлени с много лек блясък,но тази перленост си личи най-много  при светлите цветове, докато при тъмните цветове не си личи, когато се нанесат върху клепача. 


Държа да отбележа, че четчицата – апликатор, която върви с палитрата е чудесна за гримиране. Аз принципно ползвам качествени четки за гримиране, но смея да твърдя, че можете да постигнете абсолютно еднакви резултати при гримирането, както с маркови четки за грим, така и с напълно обикновени четки, а както видях и сега – с апликатор и четка от напълно изкуствени косми. На следващата снимка можете да видите грима, който си направих с тази палитра и с четката и апликатора от комплекта. Нанесох първия цвят от ляво на дясно върху целия подвижен клепач с апликатора, във външния ъгъл нанесох последния цвят във формата на английската буква V отново с апликатора, а в сгъвката на клепача разнесох цветовете с третия цвят от палитрата и с помощта на четчицата. Получи се красив грим и никой не би могъл да познае с какви инструменти е направен, освен ако вие самите не решите да му кажете. ;)


В заключение мога да кажа, че палитрата е повече от чудесна за любителите на неутралния #nude грим като мен ;) Дори по цветова гама ми напомня за цветовете в палитрата на #UrbanDecay #NAKED2 .
Ето и линка, от където можете да си я поръчате: 

Цена: 11 лв. за 6 гр.
Нюанс: 010 All Nude
Оценка: 4,5/5

Ще се радвам да ми споделите дали сте ползвали тази палитра, какво мислите за нея и изобщо за всички сенки на марката #Catrice . 

No comments:

Post a Comment