Friday, July 31, 2015

NYC New York Color City Curls Curling Brush Mascara

Здравейте,ето я и последната публикация от поредицата публикации за трите продукта изпратени ми от сайта www.parfimo.bg за тест и оценка. Мнението ми е напълно неповлияно и безпристрастно.

Ако досега не сте посещавали сайтa на www.parfimo.bg,направете го, защото там можете да намерите най-невероятните маркови парфюми, както и множество козметични продукти на изключително достъпни цени. Всеки ден те предлагат продукти на промоционални цени и това ви дава уникалната възможност да закупите например някой световноизвестен парфюм, за който винаги сте мечтали, но не сте можели да си го позволите. Е, ако проверявайте сайта им редовно или харесате страницата им във фейсбук на адрес https://www.facebook.com/parfimo.bg?fref=ts , то бъдете сигурни, че ще намерите това което търсите и то на разумни цени!!!

Днешната публикация е относно спиралата #NYC New York Color City Curls Curling Brush Mascara. 


Първоначално бях леко скептично настроена,защото тази спирала струва само 3,70 лв., но след като я изпробвахостанах доста приятно изненадана. Обикновено с всички други спирали е необходимо да ги използвам поне 2-3 пъти преди те да разгърнат пълният си потенциал и да започнат да правят това, което е обещано на опаковката им. Но тази спирала придаде обем и лека извивка на миглите ми още с първото нанасяне. Консистенцията й е по-гъста от тази на много други спирали и леко по-суха,но това съвсем не означава е по-лоша. Напротив, върши чудесна работа за спирала от този ценови ранг. 

А ето я и четчицата:



Моята е в цвят 846 Carbon, но се предлага и в още един цвят 845 Black. Четката обхваща всяка една мигла и аз лично я нанесох на отворено око гледайки надолу към огледало поставено на маса. Започвам от самата основа на миглите и като правя зиг-заг движения с четката, я издърпвам до върха на миглите. Когато започвате от самата основа и преминавате към върха с тези зиг-заг движения се придава най-много обем, цвят и извивка на миглите.

Аз лично съм доволна от спирала и я препоръчвам на тези от вас, които биха искали хубава спирала на изгодна цена или просто са решили да експериментират.
Ето и линк,откъдето можете да си я поръчате:
http://www.parfimo.bg/kozmetika-nyc-new-york-color-city-curls-curling-brush-mascara

Цена: 3,70 лв.
Нюанс: 846 Carbon
Оценка: 4/5

А вие пробвали ли сте някакви продукти на марката #NYC New York Color???

No comments:

Post a Comment