Sunday, August 19, 2018

Палитра сенки NAKED CHOCOLATE на Makeup Revolution

Здравейте,

Днес искам да споделя с вас впечатленията си, както и суочове от палитрата NAKED CHOCOLATE на марката I Heart Revolution. Още в мига, в който видите тази палитра на живо ще ви се прииска да "опитате" от нея. Кутийката толкова реалистично наподобява цял бял шоколад, че в първия момент човек лесно може да се заблуди, че това е именно шоколад. А фактът, че самите сенки ухаят приказно и примамливо на истински шоколад съвсем кара човек да иска да отхапе от "вкусната" палитра.




Тази страхотна палитра може да намерите в сайта за козметика Parfimo.bg точно ТУК

Палитрата съдържа 16 цвята. Сред тях има 8 цвята с блестящ завършек, 3 цвята със сатенен завършек и 5 цвята с матов завършек. За скромната си цена от 21,10 лв.(а много често е и намалена), то мисля че е истинска находка.


Ако сте любител на неутралните, телесни цветове, то тази палитра е точно като за вас. Аз обожавам именно този тип цветове и тази палитра наистина ме впечатли силно с разнообразието си и подбора на цветове. С нея можете да постигнете всевъзможни дневни гримове - от съвсем дискретни до леко по-изразителни. Можете да създадете и хубав вечерен грим, но не прекалено тъмен, тъй като в тази палитра не е включен черен цвят, което лично аз смятам за минус, тъй като всяка по-голяма палитра трябва да съдържа и черен цвят поне според мен. Но предполагам всички имате черни сенки в някоя друга ваша палитра, така че винаги можете да прибегнете до тях, което прави "проблемът" с липсата на черен цвят почти незначителен. ;)




Всички цветове имат имена, които са написани на прозрачното фолио, което покрива и предпазва цветовете от запрашване. Ще забележите, че два от цветовете са с по-голям грамаж от останалите. Това е така и в другите палитри от шоколадовата серия на тази марка. Специално в тази палитра мога да си го обясня по следния начин: цветът Smoothly(горен ляв ъгъл) е идеален за нанасяне под веждите и ако другите цветове не ги използвате при всяко гримиране, то се предполага че този цвят бихте го използвали всеки път и затова е в по-голямо количество. А цветът Way (долен десен ъгъл) е не само подходящ за под веждите, когато искате блестящ ефект, но е и идеален за използване като хайлайтър, което предполага по-масовата му употреба. 


Палитрата включва и голямо огледало, което е изключително удобно и лично аз го използвам всеки път, когато се гримирам с палитрата. Получавате и стандартния апликатор-гъбичка за сенки, който може и да не ви се вярва, но се справя чудесно с нанасянето на блестящи сенки за очи. Взима много добро количество от цвета и го запечатва много добре върху клепача, особено ако сте нанесли и база за сенки или поне коректор.


А сега ви оставям да се насладите на суочове на самите цветове.

Първите 8 цвята:

Следващите 8 цвята:



Disclaimer: Продуктът в тази публикация ми е любезно предоставен от сайта Parfimo.bg, като това по никакъв начин не е повлияло на мнението и оценката ми.




No comments:

Post a Comment