Wednesday, June 6, 2018

Продукти на Makeup Revolution и REVLON

Здравейте,

Днес ще си "говорим" за няколко много интересни продукта, които можете да намерите в сайта за оригинални дамски парфюми Parfimo.

Ще започна с един страхотен хайлайтър на британската марка Makeup Revolution.
Хайлайтърът представлява комбинация от няколко ленти с различни цветове, които могат да се използват както самостоятелно, така и в комбинация с цел постигане на различен тип завършек - златист, розов, бял, прасковен. 

 

Продуктът е изключително пигментиран и се нанася лесно с четка, а също така и с пръсти. Получавате 7 гр. продукт, което ще ви стигне за доста време. 



Смятам, че този хайлайтър е изключително подходящ за настъпващото лято, особено за лежерните морски вечери, когато е достатъчно да сложите спирала на миглите, червило на устните и да подчертаете скулите с малко блясък и сте готова за излизане :) Можете да намерите продукта ТУК

И като стана дума за спирала за мигли, предлагам на вашето внимание една изключително бюджетна спирала - Amazing Curve на Makeup Revolution. Четката е извита и освен, че разделя миглите много добре, също така спомага за извиването им. Удобна е за употреба, не се рони и не се размазва. Другото предимство, което не е за подценяване е и достъпната й цена. Можете да я намерите ТУК

 

Ако сте привърженик на малко по-драматичните визии, то следващите два продукта навярно ще ви заинтересуват. Става въпрос за два чифта изкуствени мигли на REVLON от обновената им серия DEFINE LITE as Air.

Първият чифт е номер D05. Това са едни изключително леки и фини мигли, които имат за цел просто да подчертаят вашите собствени и да придадат лека дълбочина на погледа.


 

Подходящи са за тези от вас, които не са свикнали с носенето на допълнителни мигли или пък за първи път ще експериментират с такива, защото са толкова леки, че няма да ги усещате върху клепача си, а също така са и много лесни за поставяне. При интерес може да ги откриете ТУК

Вторият чифт е номер D63. Те придават по-голяма изразителност на погледа и повече дълбочина, тъй като са малко по-плътни. Но нека това да не ви плаши. Миглите отново са много леки, лесни за поставяне и не тежат върху клепача.















Най-добрият начин да се убедите, обаче, е като ги изпробвате сами. Хубавата новина е, че изобщо не са скъпи и спокойно можете да си вземете няколко различни чифта и да експериментирате. Разбира се ще ви е нужно и лепило за мигли. Модел D63 може да откриете ТУК


Disclaimer: Всички продукти в тази публикация са ми любезно предоставени от сайта Parfimo.bg, като това по никакъв начин не е повлияло на мнението и оценката ми.

No comments:

Post a Comment