Tuesday, August 15, 2017

Дамска самобръсначка Gillette Venus Breeze

Здравейте,

Лято е. Горещо е. Носим рокли, поли, къси панталонки, бански и т.н. Логично е, че всяка от нас трябва да се погрижи за перфектния външен вид на краката си, а какъв по-бърз, евтин, достъпен и лесен начин да го направим, ако не с дамска самобръсначка. 

Днес ще ви споделя мнението си за Gillette Venus Breeze, която можете да намерите в сайта за козметика Parfimo .


Тази самобръсначка е със сменяеми ножчета, като комплектът съдържа 2 броя ножчета, всяко от които е опаковано в малка, индивидулна кутийка.

           

Поставянето на ножчетата е изключително лесно, нужно е само да щракне и готово. В комплекта получавате и поставка с гумиран накрайник за закрепване на самобръсначката за фаянсово покритие.

Интересното при този модел е, че отгоре и отдолу на ножчето е закрепена по една овлажняваща лента, която при намокряне става леко лигава и хлъзгава и улеснява значително плъзгането на самобръзначката по кожата. Ето кадър отблизо:


Самобръсначката е изключително удобна за държане, тъй като покритието й е гумирано и е предвидено удобно място за поставяне на показалеца за по-добър захват и по-лесно насочване.


Дотук с описание на външните белези. Да преминем към това дали наистина този продукт си върши работата. Отговорът е да. Определено се постига бързо и гладко бръснене, като за по-голямо улеснение, а и с цел хидратиране на кожата аз лично използвам и дамска пяна за бръснене. Има нещо, което обаче не мога да не отбележа, тъй като имам база за сравнение с един друг модел самобръсначки на Gillette - Venus Riviera. При тях в комплекта са включени 2 самобръсначки, чиито ножчета не се подменят и се водят за еднократна употреба, но аз успях да изкарам почти една пълна година само с тях двете - просто са толкова прекрасни и издръжливи. С моделът Venus Breeze, обаче, още на третото бръснене забелязах колко бързо се амортизира ножчето, както и овлажняващите лентички. Това означава, че с тези две ножчета бих могла да изкарам не повече от 2 месеца, а предвид цената й от 21,30 лв. това не е особено изгодно. 

И все пак, като цяло, това е една чудесна самобръсначка, която освен че си върши работата е и много красиво изработена.

Коя е любимата ви дамска самобръсначка?




   

No comments:

Post a Comment