Tuesday, July 18, 2017

BALEA Мус за тяло

Здравейте,

Искам да споделя мнението си за един мой много, много любим продукт за тяло, а именно BALEA Мус за тяло с масло от жожоба и гроздови семки. 


Искам само да кажа, че този мус е божествен!!! Толкова е лек, толкова е мек, толкова прекрасно ухае, толкова добре овлажнява и подхранва кожата и попива толкова бързо, че бихте могли да попитате дали е възможно да съществува подобен продукт. Очевидно, да! :)



Най-приятно ми е да го използвам през лятото, защото е много лек, а миризмата му се усеща часове наред. Ароматът му е свеж и зареждащ с енергия. През зимата също е много лесно и приятно да го използвате, тъй като попива мигновено, без да оставя мазни следи и можете веднага след нанасяне да се облечете.

Състав: AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, VITIS VINIFERA SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, PARFUM, SODIUM POLYACRYLATE STARCH, SODIUM CETEARYL SULFATE, CARBOMER, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID

Количество: 250 мл.

Не си спомням точната му цена, но помня, че е достъпна. Можете да го намерите в магазини DM.

Тази публикация не е спонсорирана. Продуктът беше спечелен от мен в една от кампаниите "СТАНИ dm Scout!", което по никакъв начин не влияе на мнението ми.

No comments:

Post a Comment