Tuesday, August 23, 2016

Head & Shoulders 100% свобода от пърхот

Здравейте,

Днешната публикация е посветена на продуктите, които получих за тест и оценка от рекламната кампания на Head & Shoulders. 


Пакетът съдържа един пълноразмерен шампоан от 200 мл. от серията Classic Clean, както и 20 брошури, всяка от които съдържа 2 ленти за тест за пърхот, както и по една мостра от 10 мл. от серията Menthol.


Ще започна с положителните страни на продукта. Опаковката е изключително удобна за пътуване, защото е компактна и не заема много място. Ароматът е прекрасен - ненатрапчив, но в същото време зареждащ с енергия. Определено помага при справяне с проблема с пърхота, макар че аз нямам такъв проблем, но мои познати са ми споделяли.



Огромният минус на продукта, за съжаление,е че съдържа Sodium Lauryl Sulfate (натриев лаурил сулфат), както и Sodium Laureth Sulfate (натриев лаурет сулфат). Тези съставки са изключително вредни за кожата, а и за здравето като цяло, защото те проникват през кожата в организма. Повече информация за тях можете да намерите ТУК 
Аз всячески се опитвам да избягвам тези съставки, но те буквално са навсякъде - в шампоани, душ гелове, продукти за измиване на лицето и т.н.

Брошурите съдържат по 2 тестови ленти - първата е за да си направите тест дали имате пърхот, а втората се използва две седмици, след като сте употребявали продуктите на Head & Shoulders, за да проверите дали сте сте се справили с проблема. Също така получавате една мостра от 10 мл. шампоан Menthol.


Раздадох брошурите на роднини, приятели и познати и отзивите им са положителни.

Оставам с много добри впечатления от тази кампания - добре замислена и мащабна. 

А какъв е вашия опит с продуктите на Head & Shoulders ?





No comments:

Post a Comment