Friday, August 26, 2016

Dry eye relief ebook review или ревю на една книга посветена на темата за сухота в очите



Ако сте се сблъсквали с неприятните симптоми на сухота в очите или ако вече имате това състояние, то мисля, че ще ви е от голяма полза да прочетете тази книга. Три(ма) от вас ще имат възможността да я спечелят в електронен pdf формат като се включите в моя предстоящ GIVEAWAY. Засега книгата е налична само в електронен формат( може да я четете на обикновен компютър, на лаптоп, на таблет, на телефон, на Kindle). Тя е на английски език, но за тези от вас, които имат поне средни познания по езика няма да е проблем да разберат за какво става дума, а всеки непознат термин или наименование спокойно можете да проверите за секунди в GOOGLE
Ето така изглежда предната корица на книгата (снимката е взета от интернет, аз не я притежавам; disclaimer: photo downloaded from the Internet)


Тази книга обяснява подробно какво представлява сухотата в очите, какво я причинява, но най-важното е, че ви дава безценни съвети за естествени начини да се справите с проблема. 

Книгата започва с това какви капки за очи се препоръчват, как да ги съхранявате и какво да правите и да НЕ правите, след като си капнете капки.

По-нататък подробно са изброени и описани всички рискови фактори, които допринасят или влошават състоянието на сухота в очите.

От книгата също така ще научите, че симптомите на сухота в очите най-често се свързват с повишена алкалност в тялото. Повишените нива на живак се асоциират със синдрома на Шагрен,който се характеризира със сухота в очите, но и в устната кухина и интимната област при жените.

Други причини за сухота в очите са:
*дългото взиране в екраните на компютрите,телефоните, таблетите
*дехидратиране на организма
*употреба на алкохол, кофеин и газирани напитки, тъй като последните съдържат аспартам

Ще разберете още кои храни трябва да избягвате,особено ако страдате от синдрома на Шагрен. Изброени са хомеопатични лекове и рецепти. Говори се за антиоксидантните добавки, за имуномодулаторите, за значението на витамините и минералите в организма, за аминокиселините, влиянието на хормоните. Разгледани са и пробиотиците като помощници в борбата със сухотата в очите. Дават се изключително полезни и лесно-изпълними рецепти от народната медицина.  Описани са и ползите от акупунктурата и електроакупунктурата.

Цената на книгата е 9,99 щатски долара ($). Аз получих моето копие безплатно #freeofcharge с цел да дам искрена оценка на книгата.

И нека не забравяме,че синдромът на сухота в очите е много сериозно състояние, което е и причина номер 1 за слепота в света.

Ще се радвам да се включите в моя GIVEAWAY, който ще публикувам съвсем скоро тук в блога!


No comments:

Post a Comment