Sunday, December 6, 2015

Евтини ленти за депилация от Kaufland

Здравейте,

Искам набързо да споделя с вас впечатленията си от лентички за тяло и за лице, които неотдавна закупих от #Kaufland на изключително изгодна цена.

Лентичките за тяло труваха не повече от 3 лв., а тези за лице бяха около 2 лв. и нещо. Лентичките за тяло са в съвсем обикновена и непретенциозна опаковка, а тези за лице са в стандартна картонена кутийка. Лентичките за тяло са 10 броя двойни ленти(което реално прави 20 ленти за ползване), а тези за лице са 12 броя двойни лентички(тоест общо 24). И едните и другите са с екстракт от алое вера и арганово масло и са зелени на цвят. 

Това са лентите за тяло:



А това са лентичките за лице:











Единственият недостатък е, че нито едните,нито другите лентички включват кърпичка, с която след депилация да почистите остатъците от восъка и да успокоите кожата. Но за мен това не се оказа голям проблем, тъй като имам доста хартисали кърпички от други ленти за депилация, които съм ползвала преди.
Като цяло съм изключително доволна от тези лентички. Те са произведени във Валенсия, Испания и си вършат работата отлично. Другото, което ме спечели в тях е изключително ниската им и достъпна цена. Определено ви ги препоръчвам и ще продължавам да си ги купувам.

No comments:

Post a Comment