Sunday, July 19, 2015

Стар и нов любимец :)

Здравейте приятели, 
Вчера споделих с вас информация относно любимите ми лечебни шампоани на #Ducray, които обаче не са никак евтини и навярно някои от вас биха предпочели да открият по-евтина тяхна алтернатива, ако разбира се това е възможно. Не претендирам, че шампоанът, за който ще пиша днес може да замени шампоаните на #Ducray, но определено има подобно действие, а именно успокоява скалпа, премахва сърбежа, дразненията и пърхота. Този шампоан е с марка #Здраве Актив на българската козметична компания #Арома. 

Както забелязвате до шампоана се е сгушил и любимият на малки и големи #КремЗдраве. Но за него малко по-късно ;)


На гърба на шампоана обстойно е описано неговото действие, както и начинът на употреба и съставките му: 

Шампоанът е 200 мл. на цена от 4,39 лв., разпенва се обилно, цветът му е бял, има страхотен аромат и измива перфектно косата, като в същото време успокоява скалпа.
Аз лично смятам, че ако не можете да си позволите шампоан на по-скъпа чуждестранна марка, то този е една чудесна алтернатива. Може да разгледате на сайта: http://www.aroma.bg/catalog/brand/zdrave-aktiv-15/
защото съществуват общо 6 разновидности на този шампоан, както и 4 вида балсами към същата серия.

А какво бих могла да кажа за кремчето #Здраве освен, че е перфектният крем за всякакъв вид повод и нужда. Моето е с новата лека формула, но и старата версия върши също толкова добра работа. 



То наистина успокоява кожата, хидратира я, омекотява я и има много приятен лек аромат. Ако не сте го изпробвали досега, в което силно се съмнявам, то горещо ви го препоръчвам. 

И така кремчето #Здраве е мой стар любимец от години насам, а шампоанът със същата марка ми стана любим още след първото измиване. 

Забележка: Продуктите са закупени с лични средства.

No comments:

Post a Comment