Friday, March 6, 2020

Inglot JLO Glow Collection - Ода за блясъка

Здравейте!

Днешната публикация има само една единствена цел и тя е СЕТИВНА НАСЛАДА!!! Това е определението, което ми идва на ум, когато погледна кадрите, с които увековечих едни истински бижута на марката INGLOT.

Става въпрос за колекцията от сенки и червила, чиито цветове са подбрани от самата Дженифър Лопез. Колекцията носи името JLO Glow и включва общо 70 продукта от декоративната козметика, сред които единични сенки (можете да ги комбинирате по различни начини, благодарение на системата Freedom на Inglot), прахообразни брокатени сенки, течни червила, стандартни червила, бронзанти, ружове, хайлайтъри, гел очна линия, спирала за мигли, лакове за нокти. Колекцията е от 2018 година, но аз научих за нея чак в края на миналата година (2019). На мен ли така ми се струва или в България не е имало масирана реклама точно на тези продукти. И като цяло, марката Inglot, чиито продукти се славят с безупречно качество и са предпочитани от безброй префосионални гримьори, сякаш остава в сянката на други известни марки като MAC, Too Faced, Urban Decay, Estée Lauder, от скоро и Kylie Cosmetics, Jeffree Star, Fenty Beauty... Наистина няма основателна причина за това, тъй като Inglot не отстъпва по нищо на гореизброените марки, даже напротив - предлагат изумително богат избор от сенки за очи, различни серии фон дьо тени за различни типове кожа и с различно покритие, четки за грим, куфари, каквото се сетите - ИМАТ ГО!!! 

Inglot за щастие се предлага в България и цените са достъпни за продукти с такова високо качество. Аз, обаче, направих моята поръчка от полския им онлайн магазин. Самата марка е полска и на сайта им открих страхотни намаления. Дори с цената на доставката, пак излезе по-изгодно да поръчам от полския сайт, отколкото да закупя от България.

      

А сега ви оставям да се потопите в разкошния блясък и лукс, който Inglot са сътворили специално за колекцията на Дженифър Лопез.



          

Дори от опаковките "лъха" на лукс. Едно е да държиш в ръцете си обикновена картонена кутийка и съвсем друго е усещането да докосваш черно кадифе...

От червилата поръчах два цвята - класически "nude" и класическо червено.

Неутралното червило носи името J205 Flor. Не е за всеки. Смятам, че е подходящо за дами с по-матов цвят на кожата. Би било перфектно, обаче, като завършек на силен, опушен грим.
Червеното червило е номер J207 и се нарича Besame или "Целуни ме" на испански. По-различното при него е, че подтонът му е оранжев, което го прави много по-универсално от другите червени червила с розов подтон.

       

Продължавам с другите две изкушения, на които не можах да устоя, а именно миглите от колекцията, както и един от лаковете за нокти - J103 Latte.





        

Това са палитрите от системата Freedom - те ви дават свободата да аранжирате цветовете в палитрите, както пожелаете, тъй като сенките са с магнит на дъното и могат да се изваждат и разместват с помощта на магнит.

Ето ги и "героите" на днешната публикация. Това са цветовете, които аз избрах...телесни, бляскави, опушени... Джей Ло.

 
 














Всички цветове са перлени, с изключение на двата матови в средата. Ето и по-близък кадър на матовите красавци.


А сега ви оставям с кадри на вече подредените от мен палитри. Бляскавите цветове се побраха в една палитра от 10 цвята. А матовите "приютих" при други 8 цвята, които също поръчах от сайта, но не са част от колекцията на Дженифър Лопез.


































Първи ред (отляво надясно): 
J301 Pink Satin, J333 Sheer Gold, J313 Honey, J321 Rich Gold, J323 Walnut
   Втори ред (отляво надясно):
J329 Taupe, J317 Eggplant, J307 Lilac Grey, J303 Deep Amethyst, J327 Charcoal


Втората палитра включва следните цветове:
Първи ред (отляво надясно):
705 Cheers (кремообразен пигмент), цвят 166, цвят 463, цвят 162, цвят 395, цвят 399, цвят 446, цвят 308, J311 Cafe Au Lait, J331 Bordeaux

Споделете ми за вашия опит с продукти на Inglot. Ще ми бъде интересно.

Disclaimer: Всички продукти в тази публикация са закупени с лични средства.
















No comments:

Post a Comment