Thursday, July 11, 2019

CC Cream Lumene Nordic Chic...един много любим продукт

Преди да изпробвам CC крема на Lumene - Nordic Chic не вярвах, че подобен продукт може да съчетае в себе си хидратацията на крем за лице и покривността на фон дьо тен. О, може и още как!

Nordic Chic е с кремобразна текстура, лесен за нанасяне и преливане. Може да надграждате покритието, докато постигнете желания от Вас резултат. Формулата коригира несъвършенствата по кожата и прикрива зачервяванията, като в същото време изравнява тена и придава безупречен, свеж вид на лицето и шията. Споменавам и шията, защото е много важно да преливате продукти като CC, BB кремове, както и фон дьо тените надолу към шията, за да не остават резки граници и за да избегнете ефекта "маска".

Nordic Chic Ви защитава от UVA и UVB лъчите със своя SPF20. Продуктът издържа цял ден, но ако сте с мазна кожа може да се наложи да попиете омазняването през деня и да нанесете отново от продукта или пък да туширате мазните участъци с пудра. 

Моят любим CC крем съдържа арктическа изворна вода, на която дължи прекрасните си хидратиращи свойства, както и екстракт от семена на дива боровинка, което допринася за озаряване на тена. Цветът, който аз използвам е Medium и той отлично пасва на цвета на моята кожа. 
          


За мен този продукт е истинска находка, тъй като се нанася изключително лесно и бързо, изравнява тена и прикрива всички несъвършенства, оставяйки кожата сияйна, а тена изравнен.


Може да намерите Nordic Chic на изключително добра цена ТУК, където за 25,80 лв.(а често и с намалена цена) получавате цели 2 опаковки по 30 мл. Да, правилно прочетохте - 2 опаковки на цена от 25,80 лв. само в сайта на Parfimo.bg, където винаги можете да откриете страхотни промоции


А кои са Вашите любими продукти на марката Lumene?

No comments:

Post a Comment