Monday, October 30, 2017

Палитрата сенки Maybelline theNUDES ревю

Здравейте,

Днес на вниманието ви представям една палитрата сенки theNUDES на Maybelline, която ми беше изпратена за тестване от сайта за мъжки парфюми Parfimo.bg



Палитрата съдържа 12 цвята, измежду които има матови цветове, перлени цветове и цветове със силен блясък.


Повече от месец използвам палитрата, за да мога да изкажа обективно мнение за нея и смело мога да кажа, че съм очарована от комбинацията цена-качество. Цената на палитрата е 21,50 лв. и можете да я закупите ТУК Количеството е 9,6 гр., като цветовете са доста големи и икономични и това е още една причина тази палитра да е добра инвестиция.

На гърба на палитрата са показани три начина, по който най-ефективно можете да я използвате. Първият начин е да използвате цветовете по четворки, като използвате два горни и съответните под тях два долни. 


Вторият начин е да използвате цветовете по тройки, като така ще имате две тройки от горния ред и две тройки от долния ред. 



Третият метод е да използвате цветовете по двойки. Така ще получите общо шест комбинации: три двойки от горния ред и три двойки от долния ред. 



Смятам идеята за страхотна, защото разглеждайки възможните комбинации, осъзнах, че подредбата на цветовете съвсем не е случайна и те наистина работят ефективно съчетани в дадените комбинации. Разбира се, можете да комбинирате сенките по какъвто начин желаете, за да постигнете желания от вас ефект.

А ето и суочове на двата реда цветове:




Аз лично успявам да постигна, както изключително лек, ефирен, дневен грим, така и тежък, наситен, вечерен грим. Цветовете са с чудесна пигментация, не се разпрашват и с тях се работи много лесно. Палитрата няма огледало, но пък е много ефектна на външен вид с големия прозорец, който разкрива всички цветове. Към палитрата получавате и апликатор, който нанася много добре перлените и блестящите цветове. В другия си край апликаторът завършва с малка пухкава четчица, която макар да не е впечатляваща, е напълно достатъчна, за да опушите грима и да разнесете цветовете в сгъвката, ако не разполагате с по-добра четка. Лично съм я изпробвала доста пъти.



В заключение мога да кажа, че горещо препоръчвам тази палитра на заети бизнес дами или дами с професии, които изискват лек, неангажиращ грим, както и на момичета, които все още са ученички или студентки и искат бързо и лесно да подчертаят очите си сутрин, без да изглеждат натрапчиво. Разбира се, винаги можете да добавите по-тъмни цветове и да превърнете грима във вечерен.




No comments:

Post a Comment