Thursday, September 10, 2015

Бързо ревю - мини лакове на #GoldenRose - #WOW!

Здравейте,
Преди няколко дни се спрях на фирмения щанд на #GoldenRose , за да си купя един продукт,който все още не съм пробвала,но веднага щом събера впечатления за него ще има ревю. Ще кажа само,че продукта е за коса. ;) Та докато разглеждах видях огромна стъклена купа пълна с малките сладки лакове за нокти от серията #WOW! 






Цената им е само 0,99 лв., а количеството 6 мл. ,което е страхотно,защото и без това никога не изразходвам лаковете си докрай и те стареят с времето. Харесах си много цветове,но в крайна сметка си купих два - номер 69 и 75. Номер 69 е резедаво-зелено, а 75 - синьо,което на английски се доближава до цвета navy blue. Лаковете се нанасят изключително лесно,четката е удобна, покривността е чудесна. Аз нанасям по два пласта,след което запечатвам с топ лак. 



Определено препоръчвам тези лакове,защото са на достъпна цена, качествени са и са удобни като размер,като са идеални за взимане при пътуване. Разгледайте ги на фирмените  щандове на #GoldenRose и ви гарантирам,че няма да устоите на изкушението.
Кои са вашите любими цветове от тази серия?


No comments:

Post a Comment